Omgivelseskontroll

Hurtigoversikt (PDF) oppdatert 04.09.2023. 

Generelt om avtalen
Avtalen omfatter følgende hovedområder
- Automatikk for dører, vinduer og gardiner
- Porttelefoner
- Låsutstyr
- Fjernstyringssystemer (sendere/mottakere)

Personer med bevegelsesvansker og/eller nedsatt finmotorikk kan ha behov for å betjene sine omgivelser i hjemmet ved hjelp av en fjernkontroll eller bryter. Det kan for eksempel være å åpne, lukke og låse ytterdør, åpne og lukke vindu samt å vite hvem som ringer på. Fjernkontroll eller bryter plasseres slik at personen som skal bruke den enkelt kan nå den, for eksempel på rullestolen, veggen eller ved senga.

Denne rammeavtalen har ingen produktvisninger. Navn på hovedproduktene, HMS-nummer og leverandørenes artikkelnummer finnes i hurtigoversikten. Oversikt over tilbehør og reservedeler som er inkludert i rammeavtalen finner du som egne PDF-dokumenter.

Avtaleform
Det er inngått en parallell rammeavtale med prosentvis fordeling med to leverandører, Assistent Partner AS og Picomed AS.

Assistent Partner AS er rangert som nr. 1 og gis salg til en verdi av cirka 60% av alle avrop av varer samlet sett over hele landet over hele kontraktsperioden.

Picomed AS er rangert som nr. 2 og gis salg til en verdi av cirka 40% av alle avrop av varer samlet sett over hele landet over hele kontraktsperioden.

Mer informasjon?
Du finner informasjon om hjelpemidler og tilpasninger i bolig på nav.no.
På Kunnskapsbanken finner du temasiden "Bolig og bygninger" som blant annet inneholder et informasjon om dører og dørautomatikk. Aktuelt e-læringskurs er "Grunnkurs bolig". Du finner flere kurs under "Kurs" i hovedmenyen.

Dokumenter